Mandag 8.august åpner SFO igjen, og vi gleder oss til å ta imot både nye og gamle elever!

Åpningstidene i uke 32 er kl. 08:00-16:00.

Minner om at SFO er stengt grunnet planleggingsdag, mandag 15.august.

SKG ønsker alle en riktig god sommer!

Naturfagstime ved Lille Stokkavann

3. mai kunne vi endelig arrangere Åpen dag igjen på Stavanger Kristne Grunnskole, etter to år med koronarestriksjoner. Mange gjester kom, og alle så ut til å kose seg.

Fantastisk mulighet til å bli kjent med Stavanger Kristne Grunnskole.

Avslutningen på godhetsuken ble en stor suksess.

Torsdag 7. april var det talentiade på Stavanger Kristne Grunnskole. Elever fra omtrent alle klassene opptrådte med flotte innslag.

Denne uken er det godhetsuke på Stavanger Kristne Grunnskole. På mandag morgen ble uken sparket i gang med storsamling for hele skolen.

På dagens storsamling fikk vi høre om de nye fadderbarna som SKG støtter. I både India og Sør-Afrika har de barna vi tidligere støttet blitt voksne og er på vei ut i arbeidslivet, så nå har vi fått to nye fadderbarn der: Precious Msipha fra Sør-Afrika og Eshwar Chandrakant Markwar i India. De er hhv. 8 og 7 år, og bor på Stiftelsen Arken sine barnehjem.

Tirsdag 15. mars dro elever og lærere på Stavanger Kristne Grunnskole på skidag.

Forskning viser at kunnskap om vold og overgrep øker barn og unges ferdigheter i å beskytte seg selv, samt bidrar til at flere barn og unge forteller om vold- og overgrepssituasjoner.

Med bakgrunn i dette får førsteklassinger og tredjeklassinger klasseromsundervisning i disse temaene.

Lærerikt for alle i  1.-4. klasse.

Sanger om fred, og mat fra ulike land preget feiringen av FN-dagen for 1.-4. klasse

Nå får alle elevene tilbud om grøt hver morgen.