Meny
Velg klasse FAU
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Søknadsskjema
Søk om elevplass
Vi ser frem til å møte alle foreldrene tirsdag 5. september.

Det er mange barn på SKG, men vi har ingen å miste.

FAU inviterte til åpningsfest for hele skolen.

Utenfor 4.klasse sitt klasserom, er det måker på taket! Måkene sitter og ruger på tre egg, og elevene følger med hver dag for å se om eggene klekkes:)

Kvalitet i undervisningen og fokus på det enkelte barns behov verdsettes høyt på Stavanger Kristne Grunnskole.

Med mange søkere og få plasser igjen på ungdomstrinnet skoleåret 2021/2022, er det bare til å søke NÅ om du skal sikre deg plass på vår gode skole! 


Denne uka har mange av våre elever endelig fått oppleve litt vinter! Ekstra stas var det med aketur til Stokkavannet. Føret var fortreffelig og stemningen på topp :) Elevene storkoste seg ute og alle hadde en fantastisk tur!

Stavanger Kristne Grunnskole har fått Vipps, så nå er det enda enklere å støtte skolen!

SFO er et viktig tilbud for oss, men et vanskelig tilbud å finansiere. Dersom du har mulighet for å gi en liten sommergaver til SFO, setter vi stor pris på det. Merk vippsen med "gave SFO" på nummer 609433



Tirsdag 19.juni var det idrettsdag på SKG. Til tross for litt regn i lufta var det god stemning. Det var mange ulike aktiviteter, blant annet løping, lengdekast, basket, hjernetrim og høydehopp. Dagen ble avsluttet med fotballkamp mellom 10.klasse og lærerne. Alle elevene fikk is etter kampen. 

Foreldrebønn tirsdag 28. mars kl. 18:00-19:00. Hjertelig velkommen!


Les mer om de viktigste oppgavene til FAU.