Velg klasse Elevrådet
Stavanger kommune starter opp med vaksinering av 12 til 15-åringene i uke 38
Det er i overkant 7000 ungdommer i alderen 12-15 år i Stavanger. Denne aldersgruppen skal kun ha èn dose fordi unge har god beskyttelse etter kun en dose koronavaksine. De får tilbud om Comirnaty fra BioNTech/Pfizer fordi denne vaksinen er godkjent ned til 12 år. Det er derfor kun de som har fylt 12 år som kan få vaksinen. Det holder ikke å være født i 2009.

Fordi vaksinedekningen er økende og de med høyest risiko for å få alvorlig forløp er beskyttet, er det innført noen lettelser i karanteneordningen.
Smittekarantene kan i mange tilfeller erstattes av testing.

I dag hadde 3. og 4. klasse en nydelig tur til Ullandhaug økologiske gård.
Elevene fikk møte alle dyrene, lære om spiselige blomster og planter og spise medbrakt lunsj i flotte omgivelser. Ullgrisene og kalkunene var spesielt populære 😊

Den første uka med valgfag i fysisk aktivitet og helse, var kameratredning og padleteknikk på timeplanen.

Kjekt å både komme seg ut av klasserommet og ut av komfortsonen sin av og til :)

En veldig kjekk dag på kano-og badetur for 1. og 2.klasse i nydelig vær!

En god start på et nytt skoleår!

Utenfor 4.klasse sitt klasserom, er det måker på taket! Måkene sitter og ruger på tre egg, og elevene følger med hver dag for å se om eggene klekkes:)

Feiring av innflytting i nytt skolebygg med marsipankake til alle elever og ansatte i storefri.

Mandag 17.august 2015 ble skolens nybygg åpnet av Stavangers ordfører Christine Sagen Helgø. Det var en flott åpning og ordføreren mente elevene hadde mye å glede seg til når skolen nå får nytt bygg med flere spesialrom, bibliotek og klasserom.

Etter åpningen ble høstens 1.klassinger ropt opp og ønsket velkommen til skolen. Det var spente elever som gledet seg til skolestart.