Velg klasse Elevrådet

SKG er nå en stolt samarbeidspartner til Viking FK.

I dag feiret vi at innflytting i nytt skolebygg med marsipankake til alle elever og ansatte i storefri.

Mandag 17. august ble skolens nybygg åpnet av Stavangers ordfører Christine Sagen Helgø. Det var en flott åpning og ordføreren mente elevene hadde mye å glede seg til når skolen nå får nytt bygg med flere spesialrom, bibliotek og klasserom.

Etter åpningen ble høstens 1.klassinger ropt opp og ønsket velkommen til skolen. Det var spente elever som gledet seg til skolestart.