Velg klasse Elevrådet

Fra 18.januar gikk SKG over til grønt nivå, vi følger de kommunale bestemmelsene fra Stavanger kommune.

Som dere alle vet, er det stigende smitte i samfunnet. For at elever og lærere fortsatt skal ha en trygg hverdag, vil det nå bli utført mer testing. Dersom det er ett smittetilfelle i klassen, vil resten av klassen teste seg på dag 3 og 5. Vi vil også teste elevene på skolen så snart et smittetilfelle blir kjent. Elevene vil få med seg hurtigtester hjem, og foresatte vil få beskjed via e-post

Fordi vaksinedekningen er økende og de med høyest risiko for å få alvorlig forløp er beskyttet, er det innført noen lettelser i karanteneordningen.
Smittekarantene kan i mange tilfeller erstattes av testing.

I dag hadde 3. og 4. klasse en nydelig tur til Ullandhaug økologiske gård.
Elevene fikk møte alle dyrene, lære om spiselige blomster og planter og spise medbrakt lunsj i flotte omgivelser. Ullgrisene og kalkunene var spesielt populære 😊

Den første uka med valgfag i fysisk aktivitet og helse, var kameratredning og padleteknikk på timeplanen.

Kjekt å både komme seg ut av klasserommet og ut av komfortsonen sin av og til :)

En veldig kjekk dag på kano-og badetur for 1. og 2.klasse i nydelig vær!

En god start på et nytt skoleår!

Utenfor 4.klasse sitt klasserom, er det måker på taket! Måkene sitter og ruger på tre egg, og elevene følger med hver dag for å se om eggene klekkes:)

Feiring av innflytting i nytt skolebygg med marsipankake til alle elever og ansatte i storefri.

Mandag 17.august 2015 ble skolens nybygg åpnet av Stavangers ordfører Christine Sagen Helgø. Det var en flott åpning og ordføreren mente elevene hadde mye å glede seg til når skolen nå får nytt bygg med flere spesialrom, bibliotek og klasserom.

Etter åpningen ble høstens 1.klassinger ropt opp og ønsket velkommen til skolen. Det var spente elever som gledet seg til skolestart.