Fra 18.januar gikk SKG over til grønt nivå, vi følger de kommunale bestemmelsene fra Stavanger kommune.

Som dere alle vet, er det stigende smitte i samfunnet. For at elever og lærere fortsatt skal ha en trygg hverdag, vil det nå bli utført mer testing. Dersom det er ett smittetilfelle i klassen, vil resten av klassen teste seg på dag 3 og 5. Vi vil også teste elevene på skolen så snart et smittetilfelle blir kjent. Elevene vil få med seg hurtigtester hjem, og foresatte vil få beskjed via e-post

Nå får alle elevene tilbud om grøt hver morgen.

Alle elevene, fra første til tiende klasse, var på høsttur på tirsdag. I strålende solskinn ble det lekt Kims lek, laget sang om skolen, og spilt 50-leken, i tillegg til mange andre morsomme aktiviteter.

Fordi vaksinedekningen er økende og de med høyest risiko for å få alvorlig forløp er beskyttet, er det innført noen lettelser i karanteneordningen.
Smittekarantene kan i mange tilfeller erstattes av testing.

I dag hadde 3. og 4. klasse en nydelig tur til Ullandhaug økologiske gård.
Elevene fikk møte alle dyrene, lære om spiselige blomster og planter og spise medbrakt lunsj i flotte omgivelser. Ullgrisene og kalkunene var spesielt populære 😊

Den første uka med valgfag i fysisk aktivitet og helse, var kameratredning og padleteknikk på timeplanen.

Kjekt å både komme seg ut av klasserommet og ut av komfortsonen sin av og til :)

Nå kan du trygt og enkelt avtale timer på helsestasjonen og med skolehelsetjenesten via Helsenorge.

Her kan du se dine barns timeavtaler, hvilket barn som har timen, få oversikt over vaksiner og sende meldinger hvis du lurer på noe.

En veldig kjekk dag på kano-og badetur for 1. og 2.klasse i nydelig vær!

En god start på et nytt skoleår!

Utenfor 4.klasse sitt klasserom, er det måker på taket! Måkene sitter og ruger på tre egg, og elevene følger med hver dag for å se om eggene klekkes:)

5.-7. klasse har laget skjærefjøler og fuglekasser

Ordentlig 17. mai-feiring på Stavanger Kristne Grunnskole 12. mai.

Kjekk tur til kunstmuseet for 5. og 6. klasse