Feiring av flinke elever :)

I dag ble det ekstra kos på kjøkkenet med blå, rosa, gule og grønne pannekaker når trivselslederne våre skulle feires.

Takk for super innsats, dere gjør en veldig viktig jobb for mange i friminuttene :)

Hurra for Esther og Hannah som ble premiert i Stavanger Aftenblad sin tegnekonkurranse!

I dag har Dani og Rudi fra Fabel Media vært her på SKG. Mye kjekk filming, flinke skuespillere og masse godt humør har preget skoledagen for mange i dag! Tusen takk til alle som stilte opp:)

Reklamefilmen skal vises på Stavanger kino fra 1.desember. Vi gleder oss til at mange flere skal få høre om vår fantastiske skole!

4. klasse har blitt gode på fingerhekling, og har laget disse flotte høstbildene!

SKG er nå en stolt samarbeidspartner til Viking FK.

Takk til FAU for flott gjennomført arrangement på skolen etter barnetoget. Takk Hannah Simone for fin 17.mai-tale og takk til 1. og 2. klasse for nydelig sang.

Hilsen rektor

5. og 6. klasse var på leirskole til Utsyn ifra tirsdag 20.09-torsdag 22.09.

Feiring av innflytting i nytt skolebygg med marsipankake til alle elever og ansatte i storefri.

Mandag 17.august 2015 ble skolens nybygg åpnet av Stavangers ordfører Christine Sagen Helgø. Det var en flott åpning og ordføreren mente elevene hadde mye å glede seg til når skolen nå får nytt bygg med flere spesialrom, bibliotek og klasserom.

Etter åpningen ble høstens 1.klassinger ropt opp og ønsket velkommen til skolen. Det var spente elever som gledet seg til skolestart.