En ivrig og strikkeglad mor, Kristin Morsund Meling, har rett og slett strikket sokker til barna sine med SKG på!

Disse var så stilige, kanskje noe for andre også?

Vi har begynt å bruke Skooler som "Learning Management System".

Skooler innlogging for foresatte

Veiledning

Skooler hjemmeside

Det har vært en god start på skoleåret 2019-2020. Både elever og lærere trives, og i dag var det ekstra stas når elevene fikk is i storefri.

Det er fremdeles noen ledige plasser i de fleste klasser, så spre gjerne ordet videre om vår gode skole :)

Tirsdag 11. juni var 7. klasse i Kongeparken, for å markere at tiden på barneskolen nærmer seg en avslutning, og at etter sommeren vil det være ungdomsskolen som gjelder.   I strålende sol fikk vi en flott dag med hverandre, der alle koste seg med karuseller og attraksjoner i hele parkens åpningstid."

6.klasse fikk frie tøyler i K&H og sydde seg hengekøyer helt på egenhånd. På mandag ble de testet på uteskole, og de var skikkelig gode!

Elever fra 5.-6.trinn har hatt flotte dager på leirskole på Utsyn. De har badet, ranglet, spist god mat, sovet ute og vært på båttur. Etter tre supre dager kom takknemlige og litt slitne (!) lærere og elever hjem!

Takk til alle om kom og bidro til en fantastisk dag med god underholdning, mat-og loddslag, bingo, svampekast, ansiktsmaling og mye mer!

I dag var det de voksne på SKG som fikk ha det litt ekstra moro på jobb. Det ble latter og smil blant elevene når de så at lærerne hadde kledd seg ut.

God trivsel i Trivselsuka :)

Takk til alle flott foreldre og barn som møtte opp på skolefrokost i dag! Grove vafler og havregrøt laget av personalet, gikk ned på høykant! Kan melde om skikkelig god stemning også :)

Skikkelig kjekt at vi samtidig kunne feire "Rockesokkdagen" og starte "Trivselsuka"!

Da kom hele skolen seg av gårde på årets begivenhet; en hel dag på fjellet med ski på beina, sol i ansiktet, pølser på bålet og masse godt humør! Det ble en nydelig dag både for de som sto i slalåmbakken og de som gikk på langrenn. Utrolig takknemlig for at vi kan ha slike kjekke dager sammen!

Hurra for Esther og Hannah som ble premiert i Stavanger Aftenblad sin tegnekonkurranse!