Personalet på SKG ønsker alle elever og deres familier en riktig god jul.

Undervisningen fortsetter som den har gjort de siste månedene.

En gang hver måned har SKG storsamling for alle elever, der vi som kristen skole ønsker at elevene skal få oppleve Guds godhet gjennom andakt, lovsang og bønn. Elevene deltar selv med lovsangs-team og andre elevinnslag. I storsamlingen har også en voksen fra skolen eller en gjest en kort andakt.

Det er ikke hver dag vi på SKG får besøk av kjendiser, men i dag gjorde vi det!

Med et viktig tema og et viktig budskap kom Erik Thorstvedt, Espen Olsen og Heine Totland til oss i dag!

Stas å lære på andre måter! Med fargebingo ute i fint høstvær, var det god stemning blant elevene!

I forrige uke var våre spreke elever og lærere på ungdomstrinnet på høsttur til Lifjell. Det var mye godt humør, gode nistepakker og god stemning på turen!

Det blir mye kreativ læring når 1.klassingene skal lære bokstavene.

Veldig gøy å se hvor raskt de lærer nye ting, og ikke minst hvor engasjerte de er!

1.-4.trinn var på høsttur i sommervær i dag! Mange blide elever og lærere kunne kose seg ute med stasjoner, lek og venner på tvers av trinn!

Observasjon av ekorn var dagens høydepunkt!

10.klasse fikk en god start på skoleåret med kanopadling! Kjekt med aktiviteter også utenfor klasserommet!

For en velsignelse med varmt vær, is og blide elever på Stavanger Kristne Grunnskole! En super start på et nytt skoleår!

Informasjon til elever og foreldre/foresatte på Stavanger kristne grunnskole.

Kjære elever, foresatte og andre voksne på SKG. Det er jeg Anne Dahlseng som er helsesykepleier ved Stavanger kristne grunnskole.

Har du spørsmål eller bekymring vedrørende ditt barns helse, trivsel eller utvikling, er du velkommen til å ta kontakt. Du kan bare komme innom, eller gjøre avtale på forhånd via telefon eller mail.  Ikke oppgi sensitive opplysninger på mail eller sms.

Helsesykepleier har åpen dør. Jeg holder til i 1.etasje i nybygget. Av og til er jeg ute på andre skoler for å samarbeide med andre helsesykepleiere

Trefftid:   Tirsdag kl. 08.30 - 15.00 og annenhver fredag (partall) til samme tid.

Telefon:   51507946/47786594

E-post: adahlseng@stavanger.kommune.no

Skolehelsetjenesten ved SKG: Anne Dahlseng

Denne uka har 10.trinn vært på leirskole på Evje, en flott avslutning på ti års skolegang! Med nydelig vær og aktiviteter fra morgen til kveld, ble dette utrolig fine dager!

Takk til 17 flotte elever som nå går ut av 10.trinn, vi kommer til å savne dere!