4. klasse har blitt gode på fingerhekling, og har laget disse flotte høstbildene!

Barneskolens trivslsledere var på TL- kurs i Kvernevikhallen. De fikk være med som vertskap sammen med elever fra Byfjord skole. En kjekk og lærerik dag, der elevene lærte over 10 ulike leker som kan brukes fremover i friminuttene på SKG

Husk foreldremøte i dag med Solveig B. Rob. Hun skal holde foredrag om psykisk helse blant ungdom. Dette blir spennende og lærerikt!

Se så flotte t-skjorter 1.-4. trinn har laget! En knallkjekk dag med kreativitet og kunst i sentrum!

7. mars var barnetrinnet på Lille Stokkavannet for å gå på skøyter.

SKG er nå en stolt samarbeidspartner til Viking FK.

Takk til FAU for flott gjennomført arrangement på skolen etter barnetoget. Takk Hannah Simone for fin 17.mai-tale og takk til 1. og 2. klasse for nydelig sang.

Hilsen rektor

Nysgjerrig på skoletilbudet vårt? Ta kontakt med oss på
tlf. 51564220 eller på mail: post @skg.as

Nå har 2.klasse hatt to fine skoleuker så langt i år!

I dag feiret vi at innflytting i nytt skolebygg med marsipankake til alle elever og ansatte i storefri.