Alle elevene, fra første til tiende klasse, var på høsttur på tirsdag. I strålende solskinn ble det lekt Kims lek, laget sang om skolen, og spilt 50-leken, i tillegg til mange andre morsomme aktiviteter.

Stavanger kommune starter opp med vaksinering av 12 til 15-åringene i uke 38
Det er i overkant 7000 ungdommer i alderen 12-15 år i Stavanger. Denne aldersgruppen skal kun ha èn dose fordi unge har god beskyttelse etter kun en dose koronavaksine. De får tilbud om Comirnaty fra BioNTech/Pfizer fordi denne vaksinen er godkjent ned til 12 år. Det er derfor kun de som har fylt 12 år som kan få vaksinen. Det holder ikke å være født i 2009.

Forskning viser at kunnskap om vold og overgrep øker barn og unges ferdigheter i å beskytte seg selv, samt bidrar til at flere barn og unge forteller om vold- og overgrepssituasjoner.

Med bakgrunn i dette vil førsteklassingene og tredjeklasse få klasseromsundervisning i disse temaene i løpet av skoleåret.

Fordi vaksinedekningen er økende og de med høyest risiko for å få alvorlig forløp er beskyttet, er det innført noen lettelser i karanteneordningen.
Smittekarantene kan i mange tilfeller erstattes av testing.

I dag hadde 3. og 4. klasse en nydelig tur til Ullandhaug økologiske gård.
Elevene fikk møte alle dyrene, lære om spiselige blomster og planter og spise medbrakt lunsj i flotte omgivelser. Ullgrisene og kalkunene var spesielt populære 😊

Den første uka med valgfag i fysisk aktivitet og helse, var kameratredning og padleteknikk på timeplanen.

Kjekt å både komme seg ut av klasserommet og ut av komfortsonen sin av og til :)

Nå kan du trygt og enkelt avtale timer på helsestasjonen og med skolehelsetjenesten via Helsenorge.

Her kan du se dine barns timeavtaler, hvilket barn som har timen, få oversikt over vaksiner og sende meldinger hvis du lurer på noe.

En veldig kjekk dag på kano-og badetur for 1. og 2.klasse i nydelig vær!

En god start på et nytt skoleår!

Utenfor 4.klasse sitt klasserom, er det måker på taket! Måkene sitter og ruger på tre egg, og elevene følger med hver dag for å se om eggene klekkes:)

Ordentlig 17. mai-feiring på Stavanger Kristne Grunnskole 12. mai.

Personalet på SKG ønsker alle elever og deres familier en riktig god jul.

Undervisningen fortsetter som den har gjort de siste månedene.