Vi på SKG ønsker alle en riktig god sommer, det fortjener dere alle sammen! Nå kan dere senke skuldrene etter en litt spesiell vår med hjemmeskole, og bratt læringskurve på digital undervisning.

Ta godt vare på hverandre og nyt sommeren, så gleder vi oss til å se dere igjen mandag 17.august

Denne uka har 10.trinn vært på leirskole på Evje, en flott avslutning på ti års skolegang! Med nydelig vær og aktiviteter fra morgen til kveld, ble dette utrolig fine dager!

Takk til 17 flotte elever som nå går ut av 10.trinn, vi kommer til å savne dere!

Stavanger Kristne Grunnskole har fått Vipps, så nå er det enda enklere å støtte skolen!

SFO er et viktig tilbud for oss, men et vanskelig tilbud å finansiere. Dersom du har mulighet for å gi en liten sommergaver til SFO, setter vi stor pris på det. Merk vippsen med "gave SFO" på nummer 609433

1. og 2.klasse med pinne-mann-tog laget i dag for anledningen! Hipp hurra for 17.mai :)

Nå kan vi endelig åpne opp for alle klassene igjen, det gleder vi oss til!

Vi har begynt å bruke Skooler som "Learning Management System".

Skooler innlogging for foresatte

Veiledning

Skooler hjemmeside

6.klasse fikk frie tøyler i K&H og sydde seg hengekøyer helt på egenhånd. På mandag ble de testet på uteskole, og de var skikkelig gode!

Elever fra 5.-6.trinn har hatt flotte dager på leirskole på Utsyn. De har badet, ranglet, spist god mat, sovet ute og vært på båttur. Etter tre supre dager kom takknemlige og litt slitne (!) lærere og elever hjem!

Takk til alle om kom og bidro til en fantastisk dag med god underholdning, mat-og loddslag, bingo, svampekast, ansiktsmaling og mye mer!

I dag var det de voksne på SKG som fikk ha det litt ekstra moro på jobb. Det ble latter og smil blant elevene når de så at lærerne hadde kledd seg ut.

God trivsel i Trivselsuka :)

Takk til alle flott foreldre og barn som møtte opp på skolefrokost i dag! Grove vafler og havregrøt laget av personalet, gikk ned på høykant! Kan melde om skikkelig god stemning også :)

Skikkelig kjekt at vi samtidig kunne feire "Rockesokkdagen" og starte "Trivselsuka"!

Da kom hele skolen seg av gårde på årets begivenhet; en hel dag på fjellet med ski på beina, sol i ansiktet, pølser på bålet og masse godt humør! Det ble en nydelig dag både for de som sto i slalåmbakken og de som gikk på langrenn. Utrolig takknemlig for at vi kan ha slike kjekke dager sammen!

Vaksine mot meslinger, kusma og røde hunder

Hurra for Esther og Hannah som ble premiert i Stavanger Aftenblad sin tegnekonkurranse!