I morgen er det sommeravslutning for alle her på SKG, og vi vil i den anledning ønske dere alle en riktig god sommer! Elevene slutter kl.11:00, og SFO åpner rett etter skoleslutt.

Skolestart til høsten er torsdag 19.august kl.08:25.

P.S: Vi har mye gjenglemte klær liggende. Disse kan hentes frem til fredag 27.juli. Klær som ikke blir hentet, vil bli gitt til Fretex.

Utenfor 4.klasse sitt klasserom, er det måker på taket! Måkene sitter og ruger på tre egg, og elevene følger med hver dag for å se om eggene klekkes:)

5.-7. klasse har laget skjærefjøler og fuglekasser

Ordentlig 17. mai-feiring på Stavanger Kristne Grunnskole 12. mai.

Personalet på SKG ønsker alle elever og deres familier en riktig god jul.

Kjekk tur til kunstmuseet for 5. og 6. klasse

En gang hver måned har SKG storsamling for alle elever, der vi som kristen skole ønsker at elevene skal få oppleve Guds godhet gjennom andakt, lovsang og bønn. Elevene deltar selv med lovsangs-team og andre elevinnslag. I storsamlingen har også en voksen fra skolen eller en gjest en kort andakt.

Det er ikke hver dag vi på SKG får besøk av kjendiser, men i dag gjorde vi det!

Med et viktig tema og et viktig budskap kom Erik Thorstvedt, Espen Olsen og Heine Totland til oss i dag!

Stas å lære på andre måter! Med fargebingo ute i fint høstvær, var det god stemning blant elevene!

I forrige uke var våre spreke elever og lærere på ungdomstrinnet på høsttur til Lifjell. Det var mye godt humør, gode nistepakker og god stemning på turen!

Denne uka har 10.trinn vært på leirskole på Evje, en flott avslutning på ti års skolegang! Med nydelig vær og aktiviteter fra morgen til kveld, ble dette utrolig fine dager!

Takk til 17 flotte elever som nå går ut av 10.trinn, vi kommer til å savne dere!

Stavanger Kristne Grunnskole har fått Vipps, så nå er det enda enklere å støtte skolen!

SFO er et viktig tilbud for oss, men et vanskelig tilbud å finansiere. Dersom du har mulighet for å gi en liten sommergaver til SFO, setter vi stor pris på det. Merk vippsen med "gave SFO" på nummer 609433

1. og 2.klasse med pinne-mann-tog laget i dag for anledningen! Hipp hurra for 17.mai :)