Denne uka begynte 1. og 2.trinn på påskeforberedelser. Fotvask ble en fin start!

Personalet på SKG ønsker alle elever og deres familier en riktig god jul.

Pepperkakebaking og pynting av klasserom skapte god førjulsstemning i 10. klasse.

En gang hver måned har SKG storsamling for alle elever, der vi som kristen skole ønsker at elevene skal få oppleve Guds godhet gjennom andakt, lovsang og bønn. Elevene deltar selv med lovsangs-team og andre elevinnslag. I storsamlingen har også en voksen fra skolen eller en gjest en kort andakt.

Det er ikke hver dag vi på SKG får besøk av kjendiser, men i dag gjorde vi det!

Med et viktig tema og et viktig budskap kom Erik Thorstvedt, Espen Olsen og Heine Totland til oss i dag!

Stas å lære på andre måter! Med fargebingo ute i fint høstvær, var det god stemning blant elevene!

I forrige uke var våre spreke elever og lærere på ungdomstrinnet på høsttur til Lifjell. Det var mye godt humør, gode nistepakker og god stemning på turen!

Det blir mye kreativ læring når 1.klassingene skal lære bokstavene.

Veldig gøy å se hvor raskt de lærer nye ting, og ikke minst hvor engasjerte de er!

1.-4.trinn var på høsttur i sommervær i dag! Mange blide elever og lærere kunne kose seg ute med stasjoner, lek og venner på tvers av trinn!

Observasjon av ekorn var dagens høydepunkt!

10.klasse fikk en god start på skoleåret med kanopadling! Kjekt med aktiviteter også utenfor klasserommet!

For en velsignelse med varmt vær, is og blide elever på Stavanger Kristne Grunnskole! En super start på et nytt skoleår!