Velg klasse Skolehelsetjenesten
mtotfls
02030405060708
30310102030405

I morgen er det sommeravslutning for alle her på SKG, og vi vil i den anledning ønske dere alle en riktig god sommer! Elevene slutter kl.11:00, og SFO åpner rett etter skoleslutt.

Skolestart til høsten er torsdag 19.august kl.08:25.

P.S: Vi har mye gjenglemte klær liggende. Disse kan hentes frem til fredag 27.juli. Klær som ikke blir hentet, vil bli gitt til Fretex.

Utenfor 4.klasse sitt klasserom, er det måker på taket! Måkene sitter og ruger på tre egg, og elevene følger med hver dag for å se om eggene klekkes:)

2. dose HPV vaksine blir gitt 1. juni etter gymtimen.

Ta kontakt dersom du lurer på noe om vaksinen.

Nettstedet Foreldrehverdag gir foreldrestøtte gjennom en samling av artikler og videoer som omhandler viktige temaer som selvstendighet, vanskelige følelser, ros og anerkjennelse, seksualitet, grenser osv. Innholdet er utarbeidet sammen med fagfolk. Ta en titt da vel!

De fleste elevene i Stavanger finner seg godt til rette og trives med å være elev i stavangerskolen. Likevel er det elever som av ulike og ofte sammensatte årsaker ikke finner seg til rette på skolen og derfor tilbringer mindre tid på skolen enn forventet.Når elever ikke møter på skolen, kan både skolen og foresatte oppleve å komme til kort. Stavanger kommune ser et behov for å etablere noen felles, praktiske og konkrete retningslinjer for forebygging og tiltak for elever med alvorlig skolefravær. Formålet med denne veilederen er å hjelpe skolene både med å forebygge slik at alvorlig skolefravær ikke oppstår og å handle riktig i skolefraværssaker.Målgruppen er lærere og andre ansatte ved skolen, som miljøveiledere, assistenter, rådgivere, sosiallærere, helsesykepleiere og skoleledere. Veilederen kan også brukes av skolens samarbeidspartnere i elevsaker med alvorlig skolefravær.

Vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt

Vaksine mot meslinger, kusma og røde hunder

Vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio