Velg klasse Skolehelsetjenesten
mtotfls
30310102030405
Naturfagstime ved Lille Stokkavann

2. dose HPV vaksine blir gitt onsdag den 11 mai.

Skolehelsetjenesten i Stavanger har på 8. trinn undervisning i klasse med hovedtema trivsel, fysisk og psykisk helse, og vold.

Elevene tilbys også en helsesamtale og måling av høyde og vekt. Undervisningen, helsesamtalen og målingene gjennomføres i tråd med nasjonale retningslinjer.

Forskning viser at kunnskap om vold og overgrep øker barn og unges ferdigheter i å beskytte seg selv, samt bidrar til at flere barn og unge forteller om vold- og overgrepssituasjoner.

Med bakgrunn i dette får førsteklassinger og tredjeklassinger klasseromsundervisning i disse temaene.

Nå tilbys Boostrix Polio vaksinen for 10. klassingene.

Tidspunkt for vaksinering: onsdag 03. november ca. kl 09:30 på SKG

Fordi vaksinedekningen er økende og de med høyest risiko for å få alvorlig forløp er beskyttet, er det innført noen lettelser i karanteneordningen.
Smittekarantene kan i mange tilfeller erstattes av testing.

I dag hadde 3. og 4. klasse en nydelig tur til Ullandhaug økologiske gård.
Elevene fikk møte alle dyrene, lære om spiselige blomster og planter og spise medbrakt lunsj i flotte omgivelser. Ullgrisene og kalkunene var spesielt populære 😊

Den første uka med valgfag i fysisk aktivitet og helse, var kameratredning og padleteknikk på timeplanen.

Kjekt å både komme seg ut av klasserommet og ut av komfortsonen sin av og til :)

Nå kan du trygt og enkelt avtale timer på helsestasjonen og med skolehelsetjenesten via Helsenorge.

Her kan du se dine barns timeavtaler, hvilket barn som har timen, få oversikt over vaksiner og sende meldinger hvis du lurer på noe.

En veldig kjekk dag på kano-og badetur for 1. og 2.klasse i nydelig vær!

En god start på et nytt skoleår!

Utenfor 4.klasse sitt klasserom, er det måker på taket! Måkene sitter og ruger på tre egg, og elevene følger med hver dag for å se om eggene klekkes:)

Nettstedet Foreldrehverdag gir foreldrestøtte gjennom en samling av artikler og videoer som omhandler viktige temaer som selvstendighet, vanskelige følelser, ros og anerkjennelse, seksualitet, grenser osv. Innholdet er utarbeidet sammen med fagfolk. Ta en titt da vel!