Velg klasse Skolehelsetjenesten
mtotfls
01020304050607
01020304050607

Informasjon til elever og foreldre/foresatte på Stavanger kristne grunnskole.

Kjære elever, foresatte og andre voksne på SKG. Det er jeg Anne Dahlseng som er helsesykepleier ved Stavanger kristne grunnskole.

Har du spørsmål eller bekymring vedrørende ditt barns helse, trivsel eller utvikling, er du velkommen til å ta kontakt. Du kan bare komme innom, eller gjøre avtale på forhånd via telefon eller mail.  Ikke oppgi sensitive opplysninger på mail eller sms.

Helsesykepleier har åpen dør. Jeg holder til i 1.etasje i nybygget. Av og til er jeg ute på andre skoler for å samarbeide med andre helsesykepleiere

Trefftid:   Tirsdag kl. 08.30 - 15.00 og annenhver fredag (partall) til samme tid.

Telefon:   51507946/47786594

E-post: adahlseng@stavanger.kommune.no

Skolehelsetjenesten ved SKG: Anne Dahlseng

Nettstedet Foreldrehverdag gir foreldrestøtte gjennom en samling av artikler og videoer som omhandler viktige temaer som selvstendighet, vanskelige følelser, ros og anerkjennelse, seksualitet, grenser osv. Innholdet er utarbeidet sammen med fagfolk. Ta en titt da vel!

De fleste elevene i Stavanger finner seg godt til rette og trives med å være elev i stavangerskolen. Likevel er det elever som av ulike og ofte sammensatte årsaker ikke finner seg til rette på skolen og derfor tilbringer mindre tid på skolen enn forventet.Når elever ikke møter på skolen, kan både skolen og foresatte oppleve å komme til kort. Stavanger kommune ser et behov for å etablere noen felles, praktiske og konkrete retningslinjer for forebygging og tiltak for elever med alvorlig skolefravær. Formålet med denne veilederen er å hjelpe skolene både med å forebygge slik at alvorlig skolefravær ikke oppstår og å handle riktig i skolefraværssaker.Målgruppen er lærere og andre ansatte ved skolen, som miljøveiledere, assistenter, rådgivere, sosiallærere, helsesykepleiere og skoleledere. Veilederen kan også brukes av skolens samarbeidspartnere i elevsaker med alvorlig skolefravær.

Vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt

Vaksine mot meslinger, kusma og røde hunder

Vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio