Velg klasse Informasjon fra rådgiver

Her finner dere informasjon fra rådgiver om søknadsfrister med mer.

I morgen er det sommeravslutning for alle her på SKG, og vi vil i den anledning ønske dere alle en riktig god sommer! Elevene slutter kl.11:00, og SFO åpner rett etter skoleslutt.

Skolestart til høsten er torsdag 19.august kl.08:25.

P.S: Vi har mye gjenglemte klær liggende. Disse kan hentes frem til fredag 27.juli. Klær som ikke blir hentet, vil bli gitt til Fretex.

Utenfor 4.klasse sitt klasserom, er det måker på taket! Måkene sitter og ruger på tre egg, og elevene følger med hver dag for å se om eggene klekkes:)