Velg klasse Informasjon fra rådgiver

Her finner dere informasjon fra rådgiver om søknadsfrister med mer.

Naturfagstime ved Lille Stokkavann

Fordi vaksinedekningen er økende og de med høyest risiko for å få alvorlig forløp er beskyttet, er det innført noen lettelser i karanteneordningen.
Smittekarantene kan i mange tilfeller erstattes av testing.

I dag hadde 3. og 4. klasse en nydelig tur til Ullandhaug økologiske gård.
Elevene fikk møte alle dyrene, lære om spiselige blomster og planter og spise medbrakt lunsj i flotte omgivelser. Ullgrisene og kalkunene var spesielt populære 😊

Den første uka med valgfag i fysisk aktivitet og helse, var kameratredning og padleteknikk på timeplanen.

Kjekt å både komme seg ut av klasserommet og ut av komfortsonen sin av og til :)

En veldig kjekk dag på kano-og badetur for 1. og 2.klasse i nydelig vær!

En god start på et nytt skoleår!

Utenfor 4.klasse sitt klasserom, er det måker på taket! Måkene sitter og ruger på tre egg, og elevene følger med hver dag for å se om eggene klekkes:)