Velg klasse FAU
Søk om elevplass
Denne uka begynte 1. og 2.trinn på påskeforberedelser. Fotvask ble en fin start!

Stavanger Kristne Grunnskole har fått Vipps, så nå er det enda enklere å støtte skolen!

SFO er et viktig tilbud for oss, men et vanskelig tilbud å finansiere. Dersom du har mulighet for å gi en liten sommergaver til SFO, setter vi stor pris på det. Merk vippsen med "gave SFO" på nummer 609433

Tirsdag 19.juni var det idrettsdag på SKG. Til tross for litt regn i lufta var det god stemning. Det var mange ulike aktiviteter, blant annet løping, lengdekast, basket, hjernetrim og høydehopp. Dagen ble avsluttet med fotballkamp mellom 10.klasse og lærerne. Alle elevene fikk is etter kampen.

Foreldrebønn tirsdag 28. mars kl. 18:00-19:00. Hjertelig velkommen!

Les mer om de viktigste oppgavene til FAU.