SKG ønsker alle en riktig god sommer!

Naturfagstime ved Lille Stokkavann

3. mai kunne vi endelig arrangere Åpen dag igjen på Stavanger Kristne Grunnskole, etter to år med koronarestriksjoner. Mange gjester kom, og alle så ut til å kose seg.

2. dose HPV vaksine blir gitt onsdag den 11 mai.

Fantastisk mulighet til å bli kjent med Stavanger Kristne Grunnskole.

Avslutningen på godhetsuken ble en stor suksess.

Torsdag 7. april var det talentiade på Stavanger Kristne Grunnskole. Elever fra omtrent alle klassene opptrådte med flotte innslag.

Denne uken er det godhetsuke på Stavanger Kristne Grunnskole. På mandag morgen ble uken sparket i gang med storsamling for hele skolen.

På dagens storsamling fikk vi høre om de nye fadderbarna som SKG støtter. I både India og Sør-Afrika har de barna vi tidligere støttet blitt voksne og er på vei ut i arbeidslivet, så nå har vi fått to nye fadderbarn der: Precious Msipha fra Sør-Afrika og Eshwar Chandrakant Markwar i India. De er hhv. 8 og 7 år, og bor på Stiftelsen Arken sine barnehjem.

Tirsdag 15. mars dro elever og lærere på Stavanger Kristne Grunnskole på skidag.

Nå får alle elevene tilbud om grøt hver morgen.

Alle elevene, fra første til tiende klasse, var på høsttur på tirsdag. I strålende solskinn ble det lekt Kims lek, laget sang om skolen, og spilt 50-leken, i tillegg til mange andre morsomme aktiviteter.

Fordi vaksinedekningen er økende og de med høyest risiko for å få alvorlig forløp er beskyttet, er det innført noen lettelser i karanteneordningen.
Smittekarantene kan i mange tilfeller erstattes av testing.

I dag hadde 3. og 4. klasse en nydelig tur til Ullandhaug økologiske gård.
Elevene fikk møte alle dyrene, lære om spiselige blomster og planter og spise medbrakt lunsj i flotte omgivelser. Ullgrisene og kalkunene var spesielt populære 😊