4. klasse har blitt gode på fingerhekling, og har laget disse flotte høstbildene!

Barneskolens trivslsledere var på TL- kurs i Kvernevikhallen. De fikk være med som vertskap sammen med elever fra Byfjord skole. En kjekk og lærerik dag, der elevene lærte over 10 ulike leker som kan brukes fremover i friminuttene på SKG

Husk foreldremøte i dag med Solveig B. Rob. Hun skal holde foredrag om psykisk helse blant ungdom. Dette blir spennende og lærerikt!

SKG er nå en stolt samarbeidspartner til Viking FK.

Takk til FAU for flott gjennomført arrangement på skolen etter barnetoget. Takk Hannah Simone for fin 17.mai-tale og takk til 1. og 2. klasse for nydelig sang.

Hilsen rektor

Nysgjerrig på skoletilbudet vårt? Ta kontakt med oss på
tlf. 51564220 eller på mail: post @skg.as

I dag feiret vi at innflytting i nytt skolebygg med marsipankake til alle elever og ansatte i storefri.

Mandag 17. august ble skolens nybygg åpnet av Stavangers ordfører Christine Sagen Helgø. Det var en flott åpning og ordføreren mente elevene hadde mye å glede seg til når skolen nå får nytt bygg med flere spesialrom, bibliotek og klasserom.

Etter åpningen ble høstens 1.klassinger ropt opp og ønsket velkommen til skolen. Det var spente elever som gledet seg til skolestart.