Velg klasse Klasse 8 A

Feiring av flinke elever :)

I dag ble det ekstra kos på kjøkkenet med blå, rosa, gule og grønne pannekaker når trivselslederne våre skulle feires.

Takk for super innsats, dere gjør en veldig viktig jobb for mange i friminuttene :)

24 – 28 november 2018 reiste Ellinor og Hannah Celine til Israel på elevutveksling sammen med lærer Gail Sætre.

Hurra for Esther og Hannah som ble premiert i Stavanger Aftenblad sin tegnekonkurranse!

I dag har Dani og Rudi fra Fabel Media vært her på SKG. Mye kjekk filming, flinke skuespillere og masse godt humør har preget skoledagen for mange i dag! Tusen takk til alle som stilte opp:)

Reklamefilmen skal vises på Stavanger kino fra 1.desember. Vi gleder oss til at mange flere skal få høre om vår fantastiske skole!

4. klasse har blitt gode på fingerhekling, og har laget disse flotte høstbildene!

Barneskolens trivslsledere var på TL- kurs i Kvernevikhallen. De fikk være med som vertskap sammen med elever fra Byfjord skole. En kjekk og lærerik dag, der elevene lærte over 10 ulike leker som kan brukes fremover i friminuttene på SKG

SKG er nå en stolt samarbeidspartner til Viking FK.

Takk til FAU for flott gjennomført arrangement på skolen etter barnetoget. Takk Hannah Simone for fin 17.mai-tale og takk til 1. og 2. klasse for nydelig sang.

Hilsen rektor

Feiring av innflytting i nytt skolebygg med marsipankake til alle elever og ansatte i storefri.